VÅRA TJÄNSTER
på Poctec
 • Wordpress

  Poctec bygger hemsidor och webbplatser i WordPress som är ett gratis modernt sökmotorvänligt publiceringsverktyg (CMS). WordPress är open source och kan lätt vidareutvecklas. Alla hemsidor vi gör anpassas efter kunds önskemål och krav och med individuell design.

 • CMS Hemsida

  Poctec Packat och Klart. Tjänsten inkluderar webbhotell och cms-verktyget som inte kräver några förkunskaper eller programmering. Du uppdaterar hemsidan online. Hemsidan är responsive dvs den fungerar lika bra i mobilen och på surfplattan som på datorn. Vi hjälper dig även med domännamn, epostkonton m m.

 • APPAR

  Poctec designar, utformar och utvecklar företagsunika appar. Innehållet i apparna kan om så önskas även kopplas mot ditt företags webbsidor. En app kan användas som försäljnings-, marknadsförings eller informationskanal, oavsett om du vänder dig till konsument, B2B eller om du vill effektivisera din egen verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 • SEO

  Sökoptimering heter processen för att förbättra volymen och kvaliteten på trafiken till din webbplats från olika sökmotorer. Alla vill ha sin webbplats i toppen av sökmotorernas resultat, allra främst på Googles förstasida. Det är där de flesta sök-användare klickar för att hitta de produkter eller tjänster som de letar efter. Vi gör en första grundläggande SEO där vi lägger in relevanta sökord, beskrivning av sidorna som passar just din verksamhet allt för en bättre placering.

 • Webbhotell, domän

  Poctec hjälper dig med att köpa domännamn, beställa webbhotell och med dina e-postadresser.

 • Trycksaker

  Varför inte kombinera din webbsatsning med din övrig marknadsföring eller tvärtom? Vi kan hjälpa dig med hela din profil, inte bara på Internet utan även med att ta fram er logotype, annonser, visitkort, broschyrer, flyers, foldrar m m